Het boek van het hart

Auteur: Mirjam Langenhuijsen
2017
De wereld lijkt in een crisis. In de gehele samenleving komt liefdeloosheid en afbraak van oude …

Meer details

€ 19,90

Leverbaar Vanaf € 20 gratis verzending binnen Nederland
Gratis verzending binnen Nederland

Samenvatting Het boek van het hart

De wereld lijkt in een crisis. In de gehele samenleving komt liefdeloosheid en afbraak van oude waarden aan het licht. Dat roept onrust en angst op. Veel mensen vragen zich af waar het met de mens en de wereld naar toe gaat. Het Boek van het Hart laat zien dat deze onrust in de wereld voortkomt uit een evolutie van bewustzijn in de mens. Het biedt een diepgaande inkijk op hoe mens en wereld nu nog gebaseerd zijn op het ego ik bewustzijn.


Dit boek maakt je ontvankelijk voor een ander mensbeeld: oneindig Bewustzijn-Licht-Liefde, is de essentie van ieder mens. Dit duurzame boek biedt de lezer een heldere handreiking voor een afstemming op deze goddelijk te noemen kracht in het eigen innerlijk. Dat verbindt het emotionele en mentale leven met de intuïtie en het hart, waardoor een helende en liefdevolle verbinding ontstaat met jezelf, de aarde en de mensen die erop leven. Je wordt volledig mens.

Haar eigen ontmoeting met het Licht en de Liefde bracht de auteur ertoe om Het Boek van het Hart te schrijven. Aan de hand van haar eigen ervaringen en ontvangen wijsheid neemt ze de lezer mee naar de verbinding met zijn diepste essentie. Haar weergave van tal van ontmoetingen en belevenissen maken dit boek tot een mooie en actuele mix van inzicht en praktijk. Zij begeleidt mensen bij de afstemming op hun essentie in verbinding met het dagelijks leven. Een aantal van deze mensen deelt hun ervaringen over wat dit in henzelf en hun leven teweegbracht.

In het landschap van boeken over bewustwording biedt Het Boek van het Hart een goede basis voor iedereen die zich vragen stelt over wat er gaande is in de wereld en die voelt voor het motto Verander de wereld, begin bij jezelf. Het boek kan een wegwijzer zijn voor beginnende ontdekkers en is een thuiskomen voor de mensen die al langer werken aan bewustwording en spiritualiteit. Proeflezers zeggen over dit boek: Het is een prachtig en diepgaand boek, dat voor veel mensen een houvast kan zijn in deze woelige tijd.

Hardback

Productspecificaties

Productinformatie

Auteur : Mirjam Langenhuijsen
Uitgavejaar : 2017

Categorieën

Spiritualiteit, Theologie Algemeen, Christelijke spiritualiteit, Boeken theologisch

Gemiddelde beoordeling

Nog geen beoordelingen.

Deel je mening met anderen

Schrijf zelf een recensie

Schrijf zelf een recensie

Het boek van het hart

Het boek van het hart

De wereld lijkt in een crisis. In de gehele samenleving komt liefdeloosheid en afbraak van oude …

Schrijf zelf een recensie

Meer boeken uit deze categorie

  • MiX
    MiX
    Kalsky, Manuela
    € 6,99

Eerder bekeken artikelen

Hulp nodig?

0413 - 291394

Bel op maandag tot en met zaterdag tussen 9 en 5 uur voor uw bestelling

Mis niets meer met onze nieuwsbrief

Mis niets meer! Speciaal voor boekenliefhebbers stuurt Berneboek u wekelijks boekentips en aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vanaf € 20 gratis verzending
binnen Nederland
Het ruimste assortiment
spirituele en religieuze
boeken van Nederland
Altijd de beste prijs en
service op alle artikelen
Veilig betalen en bezorgen
Alle prijzen zijn inclusief BTW.