Religieuze boeken

Rond 1920 startten de norbertijnen van de Abdij van Berne met de productie van religieuze boeken en liturgische uitgaven in een eigen drukkerij. Met een eigen boekhandel/uitgeverij konden zij hun religieuze boeken en daarmee hun christelijke boodschap verder uitdragen.

De in 1959 opgerichte Boekhandel Berne is gespecialiseerd in werken met het christelijk gedachtegoed als leidraad: boeken als bron van geestelijke verdieping en persoonlijke ontwikkeling, kortom inspiratie voor onderweg. 

Een christelijk boek informeert u over het christendom en alles wat daarmee samenhangt, ook in relatie met andere godsdiensten. Soms wordt er geschreven in de vorm van wetenschappelijke verhandelingen, soms in ervaringsverhalen en soms in fictieve verhalen. Altijd speelt het christelijk gedachtegoed op de achtergrond mee, soms nadrukkelijk, soms verborgen. Begrippen van verrijzenis en opstanding zullen altijd, vanuit het christelijk perspectief, een rol spelen.

Wanneer het over verhalen gaat, vindt u in boekhandel Berne een forse collectie religieuze boeken: van bijbel en bijbelverhalen tot geloofsverhalen en ervaringsverhalen. Op het gebied van de bijbel is Boekhandel Berne dé plaats om een Bijbeluitgave te vinden van Willibrordvertaling tot De Nieuwe Bijbelvertaling, van peuterbijbel, met alleen illustraties, tot jongerenbijbel, met veel uitleg in de zijlijn. Kom gerust eens langs in onze boekhandel en laat u informeren en adviseren door de deskundige boekverkopers.

Ga direct naar onze religieuze boeken:


In de schijnwerpers

Hulp nodig?

0413 - 291394

Bel op maandag tot en met zaterdag tussen 9 en 5 uur voor uw bestelling

Mis niets meer met onze nieuwsbrief

Mis niets meer! Speciaal voor boekenliefhebbers stuurt Berneboek u wekelijks boekentips en aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vanaf € 20 gratis verzending
binnen Nederland
Het ruimste assortiment
spirituele en religieuze
boeken van Nederland
Altijd de beste prijs en
service op alle artikelen
Veilig betalen en bezorgen
Alle prijzen zijn inclusief BTW.