Betalen

U kunt bij berneboek.com op één of meer van de volgende manieren betalen:

• Creditcard (Visa, MasterCard)

Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd via het beveiligde systeem zorgen wij samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
• iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank: SNS regiobank, ASN, SNS, Friesland bank, ING, ABN Amro, Rabobank
• Bancontact/Mistercash. Voor Belgische klanten is het mogelijk om met Mister Cash online betalingen te doen. Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig. Op de betaalpagina selecteert u Mister Cash als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kunt u uw eigen bank selecteren. Hierna komt u terecht in uw vertrouwde internetbankieromgeving en kunt u inloggen. In het vervolgscherm kunt u de betaling voltooien.
• Boekenbon: 
Op onze website kunt u betalen met een digitale boekenbon. Tijdens het bestellen kiest u bij betaalwijze voor Boekenbon. Met een papieren boekenbon kunt u niet op internet betalen. Klik hier voor de handleiding betalen met een Boekenbon
• Bestellen en betalen in de winkel:
U bestelt het boek via deze website en haalt het boek op in de winkel. U betaalt vooraf of bij het afhalen in de winkel.

      


In de schijnwerpers

Klantenservice

0413 - 291394

Bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Op de hoogte blijven van ons aanbod?

Blijf up-to-date en meld u aan voor onze e-mail nieuwsbrief met o.a. nieuwe boeken en aanbiedingen.

Vanaf € 20 gratis verzending
binnen Nederland
Het ruimste assortiment
spirituele en religieuze
boeken van Nederland
Altijd de beste prijs en
service op alle artikelen
Veilig betalen en bezorgen
Alle prijzen zijn inclusief BTW.