• 26
  mei

  Ontmoet Dirk van de Glind

  Boekhandel Berne, Abdijstraat 53 Heeswijk | 11.00 tot 16.00 uur | Boekhandel

  Op zaterdag 26 mei van 14.00 tot 17.00 uur is de schrijver Dirk van de Glind aanwezig voor ontmoeting en gesprek over zijn visie op het leven.
  In zijn boek ‘Leef wat je Bent’ waarschuwt hij voor het tempo van onze prestatiemaatschappij: ‘pas op voor een leven dat niet het jouwe is’ en ontvouwt een positief en universeel mensbeeld.
  In ‘Volwassen geloven en denken’ gaat hij uit van onze principiële en organische verbondenheid en roept hij op om over grenzen van religies en wetenschap heen elkaar te ontmoeten in het belang van mensheid en planeet.

  Dirk van de Glind is docent levensbeschouwelijke vorming en schrijver. Hij heeft vele jaren de gelegenheid gehad rond te kijken in de  schatkamers van de menselijke geest. Wetenschap en kritisch denken zijn volgens hem belangrijk, maat het begint met verwondering en vertrouwen.

  Van de Glind schrijft zeer goed, gestructureerd, helder, analytisch, beeldend, persoonlijk. ‘Volwassen geloven en denken’ is een boek dat erg kritisch is ten aanzien van de christelijke traditie, maar met een positief-constructieve intentie. Van de Glind is de rancune voorbij. Hij heeft geloof beleefd zoals het níet moet, maar hij heeft ook iets iets geproefd van hoe het wél kan. En dat laatste, dáár wil hij zijn energie in steken.’
  (Taede Smedes – NieuwWij)
  Kijk voor een kennismaking op www.dirkvandeglind.nl

  Op zaterdag 26 mei vertelt Dirk over zijn boeken. U bent van harte welkom om met hem in gesprek te gaan.

   

   

Hulp nodig?

0413 - 291394

Bel op maandag tot en met zaterdag tussen 9 en 5 uur voor uw bestelling

Mis niets meer met onze nieuwsbrief

Mis niets meer! Speciaal voor boekenliefhebbers stuurt Berneboek u wekelijks boekentips en aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vanaf € 20 gratis verzending
binnen Nederland
Het ruimste assortiment
spirituele en religieuze
boeken van Nederland
Altijd de beste prijs en
service op alle artikelen
Veilig betalen en bezorgen
Alle prijzen zijn inclusief BTW.