• 7
  apr

  Lezing door Erik Borgman over ‘Zielen winnen’

  Abdij van Berne, Abdijstraat 49, 5473 AD Heeswijk | 14.00 uur | Boekhandel

  Op zaterdag 7 april verzorgt Erik Borgman een lezing n.a.v. zijn laatste boek: Zielen winnen. Op zoek naar de kerk buiten de gebaande paden.

  De meest invloedrijke theoloog van Nederland weet als geen ander zijn inspiratie en wijsheid te delen met een groot publiek. Dat doet hij opnieuw in dit boek, ongetwijfeld zijn meest persoonlijke boek tot nu toe. In deze nieuwe uitgave maakt hij een verrassende reis door zijn eigen leven: langs scharniermomenten die soms ook confronterend waren maar zijn betrokkenheid en visioen alleen maar deden groeien en langs teksten en overwegingen die hij de afgelopen decennia op diverse plekken heeft uitgesproken. Zo is dit boek een persoonlijke tocht door zijn leven en zijn werk geworden, met vergezichten over kerk, geloof en God die je als lezer nooit meer wilt vergeten. Een inspirerend boek van een gedreven theoloog die altijd op een verrassende manier naar de toekomst van leven en geloof kijkt.

  Datum: Zaterdag 7 april
  Aanvang: 14.00 uur
  Plaats: Abdij van Berne, Abdijstraat 49, 5473 AD Heeswijk
  Entree: € 15,- (incl. consumptie)
  Aanmelden: U kunt plaatsen reserveren per e-mail op activiteiten@bernemedia.com
  Betaling: Uw aanmelding is definitief na ontvangst van betaling van € 15,- pp op NL03 INGB 0001 0721 07 t.n.v. Uitgeverij Abdij van Berne Heeswijk o.v.v. Erik Borgman en uw naam en e-mailadres.

  Klik hier voor de uitnodiging

   

Hulp nodig?

0413 - 291394

Bel op maandag tot en met zaterdag tussen 9 en 5 uur voor uw bestelling

Mis niets meer met onze nieuwsbrief

Mis niets meer! Speciaal voor boekenliefhebbers stuurt Berneboek u wekelijks boekentips en aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vanaf € 20 gratis verzending
binnen Nederland
Het ruimste assortiment
spirituele en religieuze
boeken van Nederland
Altijd de beste prijs en
service op alle artikelen
Veilig betalen en bezorgen
Alle prijzen zijn inclusief BTW.