• 3
  feb

  Antoine Bodar in gesprek met Hella van der Wijst en Arthur Hegger n.a.v. zijn nieuwe boek ‘Droef gemoed’

  Abdij van Berne, Abdijstraat 49, 5473 AD Heeswijk | 14.00 uur | Boekhandel

  Zaterdag 3 februari wordt het boek Droef gemoed van Antoine Bodar gepresenteerd in de Abdij van Berne. Op deze middag spreekt Antoine Bodar met Hella van der Wijst (presentatrice, journalist en programmamaker) over zijn depressies en zal psychotherapeut Arthur Hegger op het boek ingaan.

  Droef gemoed
  Nels Fahner in gesprek met Antoine Bodar over depressie

  Antoine Bodar is ’s lands bekendste priester: veel aanwezig in de media, zelden verlegen om een mening en altijd bereid om een lastig standpunt te verdedigen. Minder bekend is het dat hij, net als velen, kampt met terug- kerende perioden van depressie. Hij loopt daar ook niet zo mee te koop. In dit boek deelt hij deze verlammende gevoelens en vertelt hij daarover op zijn eigen wijze. In de gesprekken die hij voerde met Nels Fahner komen aller lei aspecten van depressie aan de orde: de voorbodes, de gevaren, de omgeving, je geloof, enzovoort. Bodar spreekt openhartig en reikt de lezer praktische adviezen aan. Een persoonlijk boek over een actuele kwestie.

  Klik hier voor de uitnodiging

   

   

   

   

Hulp nodig?

0413 - 291394

Bel op maandag tot en met zaterdag tussen 9 en 5 uur voor uw bestelling

Mis niets meer met onze nieuwsbrief

Mis niets meer! Speciaal voor boekenliefhebbers stuurt Berneboek u wekelijks boekentips en aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Vanaf € 20 gratis verzending
binnen Nederland
Het ruimste assortiment
spirituele en religieuze
boeken van Nederland
Altijd de beste prijs en
service op alle artikelen
Veilig betalen en bezorgen
Alle prijzen zijn inclusief BTW.