• 22
  jul

  Anselm Grün

  Abdijkerk, Abdij van Berne, Abdijstraat 49, 5473 AD Heeswijk | 14.30 uur | Boekhandel

  Anselm Grün bezoekt de Abdij van Berne op zaterdag 22 juli 2017. Hij verzorgt een lezing, gaat in gesprek met het publiek en signeert zijn boeken bij boekhandel Berne.
  De datum is vastgelegd, het precieze programma is nog niet bekend. U kunt wel al plaatsen reserveren.

  Anselm Grün (1945 ) groeide op in Munchen. Hij studeerde filosofie en theologie, waarna hij zich verbond met de benedictijnen van de abdij van Münsterschwarzach. Grün is uiterlijk een echte monnik: bedachtzaam pratend, in zwarte pij, lange haren, lange baard. Maar wereldvreemd is hij allerminst. In het klooster is hij in de eerste plaats economisch directeur (cellarius). Hij draagt er de zakelijke verantwoordelijkheid voor een honderdtal monniken en 280 employees, die werkzaam zijn in de verschillende bedrijven die verbonden zijn met het klooster.
  Bovendien is hij werkzaam als geestelijk adviseur en cursusleider. Zijn doel is het geloof zo praktiseren en uitleggen dat anderen het kunnen of weer leren begrijpen. Daarin is hij zo succesvol gebleken dat hij zich nu met recht ‘de bekendste spirituele auteur van onze tijd’ mag noemen. Zijn boeken zijn internationale bestsellers en in 28 talen vertaald.
  Anselm Grün heeft een op het christendom gebaseerde boodschap voor de moderne mens, waarbij hij spirituele inzichten combineert met inzichten uit de moderne psychologie en oosterse meditatie. Vanuit zijn ervaringen als zakelijk directeur richt hij zijn boodschap vaak tot leiders van organisaties. (Ton Roumen op bezinnen.com)

  Wij zijn blij dat we Anselm Grün mogen ontvangen. Met hem reist Zacharias Heyes, eveneens woonachtig in Münsterschwarzach en auteur. Bij Berne Media verschijnen dit voorjaar van beide auteurs een boek, Langs bergen en dalen van het Leven door Anselm Grün, en Thuis bij jezelf, Goed omgaan met lichaam en ziel van Zacharias Heyes.
  U kunt rekenen op een mooi inhoudelijk programma, midden in de zomer in de Abdij van Berne met Anselm Grün en Zacharias Heyes.

  De entree bedraagt € 15,-, plaatsen kunnen gereserveerd worden via activiteiten@bernemedia.com

  Welkom!

Klantenservice

0413 - 291394

Bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Op de hoogte blijven van ons aanbod?

Blijf up-to-date en meld u aan voor onze e-mail nieuwsbrief met o.a. nieuwe boeken en aanbiedingen.

Vanaf € 20 gratis verzending
binnen Nederland
Het ruimste assortiment
spirituele en religieuze
boeken van Nederland
Altijd de beste prijs en
service op alle artikelen
Veilig betalen en bezorgen
Alle prijzen zijn inclusief BTW.